En lek som jag gillade... nåt som jag inte kan! :D





TGIF nyss, helt matkoma nu snart sleepa... rekord! :)

i <3 susanne soooo.. shooot me! men ja nu är det dags att öppna två hmpåsar shiiiit. shooot me again ;) köpte förresten världens snyggaste örhänge idag tror jag :P imooorgon dags för en mardröm träning bokens program asså, ni vet vad det är... shooot meee noooow!

Så såg min dag ut idag :) eller inte? haaah








Sakna


Mys å crazy igåår :)




Host, host ååå host... sluta å hosta!


Suckar över allting!?


jag är sjuk? så bakar jag alltid. eller nej snarare oavsett om är sjuk eller ej bakar jag ändå nästan varje dag men då menar jag asså att baka kanelbullar då ;) ska fixa lite vaniljbullar idag liksom. meeen va fan jag suckar över allting. orkar inte å äta mcdonke å pizza å massa ost å ost å bakelser å allt... massa glass å choklad å pommes 100%. och ändå tjatar folk på mig att jag är för smal. vad ska jag göra då?? jo jag vet att jag är "fulsmal" just nu men jag äter som fan å orkar att träna så det är väl okej så!? det är inte lätt att gå upp i vikt ser jag? försöker iallafall gå upp 5 mer -ja. (å ja jag veet jag har en biigfinne, minst en iallafall så tyst m er ;)) ska nu prommis å käka mcdonke m twiny. sen bakdags å krya på mig :$

update: ett tips t er som vill gå ner i vikten- ät som fan, ät så mycket att ni dör, att ni får matkoma... ät och ääääät bara! det var så jag gjorde å gör... helt perfect. "drömdiet" får det heta så å ut med GI eller va fan såna hette... helt bullshit.

100% frisk?

vill vill vill vill vill

Heart i ett nötskal <3 miss u so




Liiiinda

hon åkte precis... puss på dej :)


<3 ett snabbis fik... sooo lovely!


W dad, just so lovely




Today of bea




Har jag trollat bort kläderna? orolig som fan var dem finns... =/


Omg?

tror att jag lyckats å höll det för mig själv att jag blev sjuk av det... najs?

100% PAPPAS FLICKA.


Idag- en obeskrivlig dag alltså blev bara så wrong dag. Bilderna säger väl allt? Fyfan säger jag abra men ändå är det... ja. Skratt. Jag bjuder på det... ;)



vi ölade lite när vi pluggade hos mig å de fortsätter nu efterfest hos flatnos, jag ska bara dit... bara om vi visste vad vi ska göra imorgon. vilken skit klass jag har men vem bryr sej lite najs får de va... :)

Omg!?

har iiiiiiiinte vaknat kl åtta såååå hääääär tiiiiiidigt på jäääävla längeeeeeee :'( trött trött

Vilka sötnosar jag har?

blev bjuden på lunch idag från en flatnos, jag tog något m pommes så klart HAHAHH! å sen fick jag fylla på mitt skafferi lite å kylskåpet också från en bakelsenos... riktigt sötnosar jag har! känns som om att jag bara får saker osm en prinsessa...! :$ men jag njuuuter för fullt... aaaow! ni e fiina...

Ett ord.


RSS 2.0