Åååå

jag är trött men längtar efter mina rosa converse skor. när ska jag sluta köpa converseskor!? dont ask me. måste åka in stan nu, urkkk men det blir nog mys ikväll om de inte regnar...? kommer aldrig att sluta å beundra steve irwin å biiindi pyy. poff

Chips med bearnaise smak!?

jag skulle dö. men det också ju för jag äter inte chips men bearnaise chips är galet
- eller har ni smakat!?


Frihet


larissa

Kardemummabullar!?

när jag bakade å så, upptäckte jag att kanel inte räckte så jag körde istället med kardemumma. och det smakar för jävligt å jävligt gott att jag själv inte kan ana de.
- känns bra å veta att min talang är kvar...! haha ;)


Paranormal Activity

längtar tills de kommer. ser fram emot att se på filmen! god morgon förresten.
måste åka nu. ha en bra dag, jag är jättetrött!

Human Trafficking

för jäkla bra film, ja jag tror att de är de bästa film jag har sett?
eller en av de få bästa filmer då.
hemskt att jag inte har sett de tidigare, men har oftast knappt tid till att glo på nån film so what.
god morgon förresten!


w pappa

w pap today. so long.

Home home home


home baka leka skratta hallonpaj blogawards bad mumsa mysas film ååå sömn!

God morgon


Eric Gullemain

Buu

kommit precis hem. har ingenting att säga om filmen förutom att de där killen var charmig, okej!? men verkligen en sån mysig dag idag. tränat, ätit ute, gått på bio, fått goodiebag å prommis runt i de lovely stockholm. god natt!

Beauty


larissa

God morgon!



knotan

Löve glass bara när det är höst.


erdÄm

nä först ska jag träffa honom å lunch tillsammans so lovely å shoppa lite med honom sen dra å träffa erdÄm å träna ihop... sen yes planera nåt shit som han ville. sen ska jag skynda mig å hem å baka nåt gott å masssor gottis ska de finnas å glo på DH. gör ni inte så ikväll? buu!

Ingen kan vara nere med en ballong!

Nalle Puh


God morgon!


Daniela Montoya

Zombieland

var comedy å bra... nu på torsd har jag två bio biljetter till 500 days of summer, vem vill hänga med mig? :) hojta till gärna... ska dra nu å mathandla, jaja vme bryr sej ;)

Mumsar scones bröd

med extra fylligt smör, då menar jag verkligen extra. helt rätt. vilken dag jag haft. ska nu krypa in soffan med en sån mys filt å mysa. blir festmiddag imorgon, så massor att mumsa! :)

Lovely Yesterday


att man ler fortfarande inombords mig.

Cuutiies gays?


waterproof

Är det någon som är så knäpp?

  2009-10-14 BEA 500,00  
som vanligt måste jag alltid sitta och fundera vem jag fått de från, så många gånger jag blev överraskad av att pengar bara kom... men värsta nu skrev det "BEA" men innan det brukar de inte står från vem eller något namn liksom. jaja. roligt jag satt in pengarna till mitt eget konto från mig... jippi. men helvete, sluta nu att bara överföra in pengar till mig, vem sa att jag är fattig!? urk. ja ska nu dra ut å gör nåt, ja leka lite liksom.

Heeja Sweden... you know fotball tonight.

sitter här och är... jättesugen på att baka nåt men samtidigt vet jag inte. också är jag sugen på att gå till cafe opera ikväll men nää. ååh är också sugen på att dra å leka basket men det går ju inte. åå värsta sugen på att åka pulka, åå! jaja så är man sugen på allt just nu.? nice? fuckingshit. heeeja Sverige!


Eric Gullemain


Björn borg ska ha lite carnivalfest på fredag

å jag ska med, jag har anmält för två andra också men vad ni v ad det extra wow? att vi får ta med oss en kompis varsin, undrar vem jag ska ta med, eller helt enkelt ska vara ego å gå dit själva med dem? å ännu värre panik, vad ska jag vara? police? nurse? vad tycker niii?
 - men ni har en chans. skriv nåt gulligt så får se om jag väljer nån av er som får följa m ;)

My outfit? Tummen upp eller ner?


var ute tidigt idag och då seriöst snöade det likom eller nej men ändå! :)
nu home, och "krya" på mig?! buuu 100% myskväll ska jag ha, längta!


Finally.

idag bestämde jag mig för att köpa en sån dyr höstjacka men inte världens snyggste en sån enkel fjällräven. hellre det än att ska frysa. suck, är fär jävligt less på att frysa ens, här året ska jag försöka att inte frysa nåt alls. till och med köpte jag ett par dyra vantar...!
- blixtvisit örebro har jag faktiskt gjort å träffat tjejerna.


Elin, snart ses vi


Han...

... är min morgon, min dag, min natt å mitt liv.

Memeilk

det är flera som frågat varför jag heter memeilk, när ingen hade frågat mig tidigare om mina andra bloggnamn. varför reagerade ni på memeilk? fult? snyggt? unikt? men iallafall ja, jag ville ha någon med milk att göra, är ju trogen, jä'ttetrogen till mjölk. mjölk är verkligen my best friend! till och med vägrar jag dricker mjölk utomlands eller orgasmdrink eller så :) så jag skrev och tänkte heta "memilk" men skrev fel memeilk å vips så gillade jag det!


Right right, I am back for u!

man blev så skraj men samtidigt inte. hur nu ska man säga. så så många som blev tokiga att jag avslutat min blogg. herregud. de människorna som inte klarar utan min blogg är galna!? men jaja nu är jag tillbaka. men är inte så säker på om jag kommer att blogga lika flitigt som förr. men kan försöka för er skull men kanske blir de inte precis en sån personlig blogg. ummie. kommit precis hem från a´dam, och har inte ens tagit nån bild, det säger väl allt. min passion till min gammal kamera är inte lika wow längre? usch usch.
- men värt att försöka. poff! ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0